EFSANE PROGRAMLAR OLAN "EDİZ HOCAİLE 10 GÜNDE TYT MATEMATİK" İLE GERİ DÖNDÜ

EDİZ HOCA İLE 10 GÜNDE TYT MATEMATİK

EDİZ HOCA İLE PROGRAMLARI NEDİR?

Öğrencilerin en büyük sıkıntısı derste konuyu anladıktan sonra kendi başlarına soru çözerken başlıyor. Bunun sebepleri arasında çözmek istememesi, geç çözmeye başlaması ( genellikle son güne bırakmak) gibi sebepler bulunuyor. Ediz Hoca ile programları bu sorunu ortadan kaldırmak konusunu direk olarak derslerde öğrencilerin soru çözmeye başlaması ve çözmeleri gereken soruların hepsinin derslerde bitmesini sağlıyor. Çözülemeyen soruların ise test sonunda Ediz Hoca tarafından topluca çözülmesi ile çözülmemiş soru kalmaması çok önemli. Böylelikle EVE ÖDEV KALMIYOR!!!!

Dersler 

1. 9:00 - 9:40

2. 9:50- 10:30

3.10:40 - 11:20

4. 11:30 - 12:10

   12:10 - 13:10    Öğle Arası(Yemek Arası)

5. 13:10- 13:50

6. 14:00 - 14:40

7.  14:50 - 15:30

8.  15:40 - 16:20

olacak şekilde günlük 8 Ders Saati ve Toplamda 80  Ders Saatidir. 

Guruplar 12-16 kişi veya 8 kişi olacak şekildedir. 

Günlük ortalama 300 - 350 soru çözülmektedir. Toplamda ise 3000 - 3500 soru çözümü ile Program tamamlanmaktadır.

52. Dönem Program Başlama Tarihi :24 Haziran 2024  Saat : 9:00

52. Dönem Program Bitiş Tarihi        : 4 Temmuz 2024  Saat 17:10

52. Dönem Program Adresi :             : Bilim Kolleji Cezayir Caddesi No :14 Yıldız Çankaya - ANKARA

53. Dönem Program Başlama Tarihi : 22 Temmuz 2024 Saat 9:00

53. Dönem Program Bitiş Tarihi        : 2 Ağustos 2024 Saat 16:20

Programlar öncesi ve bitiminde olacak şekilde yapılacak Deneme Sınavları ile her katılımcının ilerlemesi gözlenmekt ve Program sonrasında her katılımcıya Program Bitirme Sertifikası verilmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

1. Ediz Hoca ile .... Programları ne zaman başladı ve bugüne kadar kaç gurup oldu?

2. Ediz Hoca ile Programlarında sabahtan akşama Matematik öğrenci açısından zorlanmalarına neden olmuyor mu?

3. Bu programlar öğrencileri ne kadar ileriye taşıyor?

4. Programlarda kişi sayısının az veya çok olması verilen eğitimin kalitesini değiştiriyor mu?

5. Program İçeriğindeki konuların başlıkları nelerdir?

6. Program Ücretleri Nedir?

7. Hangi Konular Anlatılıyor, günlük Kaç Soru Çözülüyor?

Programın Uygulama Şekli :

Sabah 9 : 00 ile Akşam 17 : 00 saatleri arasında Günlük 9 Ders Saatine karşılık gelmekte ve 40 dakikalık öğlen arasından oluşan programlarda YGS Matematik konularının her biri 20’şer dakikayı geçmeyecek şekilde anlatıldıktan sonra hemen soru çözmeye başlanması ve çözülemeyen soruların gün içerisinde sorularak çözümünün sağlanması şeklinde ilerleme sağlanıyor.

Özel Ders ile asla karşılaştıralamayacak kadar büyük avantajları vardır.

1 - ) özel ders öğretmenin anlatımını yapması ve çok soru çözmesine dayalı bir yöntemken bu programlarda öğretmenin konu anlatması ile birlikte öğrencinin çok soru çözmesine olanak verir.

2 - ) Özel Ders ücretlerine göre çook daha ekonomiktir. 12 kişilik bir grupta bir günlük ortalama 1 veya 2 saat için ödenen paraya karşılık 1 tam gün 9 ders saati süre gözetim altında zaman geçirilir.

3 - ) Bir tam gün Matematik dersi ile zaman geçirmenin kendi başına mümkün olma durumu yoktur. Bir gün iddia olsun diye yapılsa bile 2. gün hele hele 12 gün boyunca destek olmaksızın mümkün değildir.

Bu avantajları daha da çoğaltmak tabiki mümkün. Ama onları da buraya geldiğinizde detaylı olarak ele alırız.

Sık Sorulan Sorular

Her gün 9 Saat Matematik Görüldüğünde Katılımcının Algısı Akşama Kadar Bitmiyor mu ?

‘Ediz Hoca ile’ Programlarının en büyük avantajı katılımcının aynı gün başka bir derse bölünmemesi ve sadece konu anlatılması değil aynı zamanda soruların öğrenci tarafından çözülmesi olduğu için algıda sadece gün sonuna doğru haklı bir azalma yaşansa da bu öğrencinin soru çözmekten duyduğu şevk ile rahatlıkla aşılıyor.

1 Kitap Soru Bankası 12 günde bitiyorsa sınava yakın zamanda katılmak mı daha iyi olur?

Ne kadar erken başlanırsa sınava kadar olan zamanda tekrar ve soru pratiği için zaman artar. Ancak sınava yakın gelinmesi de hızlı bir tekrar ve soru pratiği yapmak için konulara ve sorulara hakim olan öğrenci için daha faydalı olur. 

Her öğrenci bu programlara katılabilir mi?

Tabiki katılabilir. Ama her öğrencinin aynı programdan aldığı faydanın aynı olmasını beklemek doğru değildir. Bu konu üzerine katılımcı ve katılımcının temsilcileri ile yapılan görüşmelerde Ediz Hoca konuya ilişkin bilgilendirme mutlaka yapmaktadır. Programın işlevselliğinin artması için Program öncesi ve sonrası her hangi bir deneme sınavının yapılmasına özen gösterilmelidir. Bu programdan alınan faydanın reel (gerçek) olarak ne fayda sağladığının görülmesi ve kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi için oldukça yararlıdır. Bugüne kadar programlara katılan öğrencilerin performansları - 2.5'dan 23 nete kadar artış dahi olmıştur. Buradaki başarıyı öğrencinin istek, azim duyguları belirliyor.

Her öğrenci bu programlarda aynı soru bankasını mı bitiriyor?

Eğer katılımcının program öncesi bir YGS deneme sınavı yapılmışsa ve katılımcının durumu hakkında görüşülmüş ise bu iki kanaate göre öğrencinin var olan durumunu bir üst seviyeye çıkaracak bir yayının YGS Matematik/YGS Geometri kitabı tercih edilir. Aksi durumda katılımcının durumunun ne olduğu bilinmediğinden program için bir seviyeden kitap programa katılan katılımcıya verilir.

Bir kitap soru bankası soru bitirmek YGS Matematik / Geometri sorularını tam çözmek için yeterli midir?

Eğitim camiasının içindeki hemen her eğitimcinin ortak düşüncesi YGS Matematik için sınava kadar en az 3 kitap bitirilmesi gerekir ki bu bile ancak % 60 başarıyı, 5 kitap bitirilmesi ise %90 başarıyı sağlar.

Geometri için ise doğru sıralamalı 3 kitap %90 başarıyı sağlar.

Bu durumda 12 Günde 1 kitap bitirmek tabiki güzel ama tüm sınavın tümünü garanti eder gibi bir iddia benim 22 yıllık eğitim hayatımı göz önünde bulundurduğumuzda  bana yakışmayan bir iddia olur. Zaten iddiadan öteye de geçme şansı olduğunu da düşünmüyorum.

Aynı programa birden fazla kez katılmak faydalı olur mu ?

Tabiki çok faydalı olur. Ancak bunun ardışık tarihler için değil katılacağı iki program arasında birer ay olması öğrendiklerinin oturması ve yeni soru tiplerine uygun bir yayına hazır hale gelmesi açısından daha doğru olur.

İsteyen öğrenci istediği yayını getirip çözebilir mi ?

Tabiki her katılımcı istediği her yayının YGS Matematik/YGS Geometri Soru bankasını getirerek çözme ve çözemediği soruları sorma hakkına sahiptir. Ancak seviyesine uygun olmayan bir YGS Matematik/YGS Geometri Soru Bankası getiren öğrencinin Program boyunca getirdiği kitabın tüm sorularını çözerek bitirebilmesinin sözü tarafımızdan verilmez.

2017 ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA MATEMATİK KONULARINDAKİ DEĞİŞİMLER
  1. Taban Aritmetiği kaldırıldı
  2. İşlem Konusu kaldırıldı
  3. Bağıntının Özellikleri kaldırıldı
  4. Karmaşık Sayıların Kutupsal Gösterimi kaldırıldı
  5. Matris Determinant kaldırıldı
  6. Toplam Çarpım kaldırıldı
  7. Ters Trigonometri fonksiyonlarının türevi ve integrali kaldırıldı
  8. Limitte 0/0 ve sonsuz/sonsuz dışındaki belirsizlik türleri kaldırıldı
  9. İntegralde Hacim hesabı kaldırıldı
  10. L Hospital kaldırıldı
  11. Ters Dönüşüm Formülleri kaldırıldı
  12. Öklit Algoritması eklendi
  13. Bilinçli Tüketim Aritmetiği eklendi
Daha Fazla bilgi almak için ;
Adres : Ediz Hoca Eğitim Koçluğu ve Danışmanlık Karanfil 2 Sokak No : 40 /10 Kat : 3 Kızılay ANKARA
Tel : 0312 418 23 00

"Ediz Hoca İle " Programlarında sabahtan akşama Matematik Öğrencileri Zorlamıyor mu?

              Düşündüğünüz zaman zorlanıyor olmaları normal. Ancak ders anlatım şekli ile" Ediz Hoca ile" Programları farkını ortaya koymuş bir program yapısını program. Şöyleki bir konunun anlatılması için 40 dakika gerekiyorsa, bu programlarda 10 -15 dakikalık kısmı anlatıldıktan hemen sonra anlatılan kısım ile ilgili testlerin verilmesi ile burada hangi çözüm yöntemi kullanılacak diye bir sorun kalmamış oluyor. Soruların çözümünün hemen ardından da çözemediği sorulara bakılarak çözülmesi ise kafalarda soru işaretinin kalmamına neden oluyor. Böyleilikle de öğrenciler eksiklerini hızlı bir şekilde fark edebiliyor. Eksiklikleri konu olarak mı yoksa hız olarak mı farketmeksizin her öğrenci kendi eksiklerini fark edebiliyor. Bu da günlerin hızla geçerken çözdükleri soru sayılarının bile farkına varmadan program sonrasında öğrencilere bir öz güven kazanmasına neden oluyor.

            

             

Bu Programlar Öğrenciyi ne kadar İleriye taşıyor?

Programlar her öğrenciyi bulunduğu yerden dah ileriye taşır. Sayacağım tüm ilerlemelerin haricinde 12 gün gibi bir sürede tüm TYT Matematik konularını (Geoemetri hariç) görmesi ve bu konularla ilgili bir kitaplık ( yaklaşık 3000-3500 arasında) soru çözmesi öğrencinin kendine olan inacının gelmesine, Matematik Dersine karşı olan korkularının giderilmesine oldukça yararı olmaktadır.

Programlar her öğrenci için farklı katkı sağlamaktadır ki bu da zaten olması gerekndir. Şöyleki hiçbir öğrenci aynı alt yapı ile gelmediği için aldıkları faydalar yukarıda söylediğim özgüven artışı haricinde farklılık göstermektedir. şöyle listelemek gekirse;

1. Konularda eksiklikleri varsa bunu gözlemleyebilecekler ve bunu giderebileceklerdir

2. Soru çözme konusundaki sıkıntılarını gidereceklerdir.

3. Soru çözümlerinde hızlı çözümün önemini anlayacaklardır.

4. Bir kitap soru çözmenin ne kadar önemli bir başarı olduğunu anlayacaklardır.

5. Doğru yönlendirme ile çalışmanın ne kadar kolay başarılabildiğini göreceklerdir.

Programlarda Kişi Sayısının Az veya Çok Olması Verilen Eğitimin Kalitesini Değiştiriyor mu?

Programların kişi sayısının az veya çok olması çözülemeyen soruların çözümü açısından Ediz Hocanın yükünü ve kişi sayısının az olmasının ise öğrenci başına maliyetinin artması dışında bir değişikliğe neden olmamaktadır. Her bir programın belirli bir maliyeti var ve bu maliyet öğrenci sayısına değişmesi de haliyle normaldir.

Program İçeriğindeki Konuların Başlıkları Nelerdir?

  1. İşlem Yeteneği
  2. Temel Kavramlar
  3. Sayılar    Rakam - Doğal Sayılar -Tamsayılar - Rasyonel Sayılar -İrrasyonel Sayılar
  4. Asal sayılar - TamSayıların Asal Çarpanlarına Ayrılması- Pozitif Negatif Tamsayı Bölenleri
  5. Faktöriyel
  6. Bölme ve Bölünebilme Kuralları
  7. Obeb ve Okek Problemleri
  8. Rasyonel Sayılar
  9. Üslü Sayılar
  10. Köklü Sayılar
  11. Basit Eşitsizlik ve Mutlak Değer
  12. Özdeşlikler ve Çarpanlara Ayırma
  13. Oran ve Orantı
  14. Denklem Çözme
  15. Problemler : Denklem Kurma - Sayı - Yaş - İşçi - Yol Hareket- Yüzde - Karışım - Faiz Problemleri
  16. Kümeler
  17. Kartezyen Çarpım ve Bağıntı
  18. Fonksiyon
  19. II.Dereceden Denklemler
  20. Permütasyon Kombinasyon Olasılık
  21. Mantık
  22. Veri İstatistik

Program Ücretleri Nedir?

Program Ücretleri 11. Yılına Özel İndirmleri ile Gurup Kişi Sayısına göre belirlenmiştir.

                                                                                                  Bilim Kolejine Kayıtlı Öğrencilerine İndirimli Ücret

12-16 Kişilik Gurularda Kişi Başı Ücret : 12 000 TL + KDV                   10 200 + KDV

8 Kişilik Guruplarda Kişi Başı Ücret     :  18 000 TL + KDV                   15 300 + KDV

 Not: Bilim Kolejine kayıtlı olan öğrencilere %15 indirim uygulanacaktır. ( Bilim Kolejinden Alınacak Kayıt Belgesi Kayıtta İstenecektir.)

Ücretsiz bilgi almanız için sizi arayalım!